لافندرا
| موضوع: كيلو لحمة لكل عضو 22/11/2008, 18:17 | |
| كل عام وانتم بخييييييييييييييير اليوم جايبلكم طريقة وذبح الذبيحة(( خروف العيد )) بالصور نريد الكل يصبح ذباح ونقول بعد اليوم وداعاً للذباحين والمسالخ الطريقة سهلة ياجماعة كل الشغلة سكين وساطور وقلب جامد قوى وإنتهى الامر بصراحه انا اكتشفت انه فلبي جامد لانه كل سنه مش بدبحها مع اخواني بس بقطعها واساعد ماما في تقطيع اللحمه يعني اخواني بيجبوها كامله تقريبا بعد سلخها نتركم مع الصور 1/ نوجهه للقبله ونقول بسم الله والله أكبر ونحزه بالسكين…شف الصورة. 2/ بعد تثبيت رجول ويدين الخروف زي بالصورة, نذكيه مع الرقبه الى مانصل الى العظم مع التأكد من قطع الوريد والشريان…شف الصوره. 3/ أترك الذبيحة لمدة كافيه 10 الى 15دقيقه حتى يخرج الدم وتبطل ترفس. 4/ للتأكد من أن الذبيحة قد فارقت الحياة , قم بضرب كوع الخروف بظهر السكين زى هذة الصوره: | |
|
ألامــــير
| موضوع: رد: كيلو لحمة لكل عضو 22/11/2008, 19:04 | |
| ههههههههههههههههههههههههههههههههههه
كل عام والجميع بالف خير | |
|
محب
| موضوع: رد: كيلو لحمة لكل عضو 24/11/2008, 12:46 | |
| موضوع مفيد الأخت منار نور الله حياتك ورعاك بالنور طبعا مش بالنار هههههههههههههههه | |
|
smoll fefe
| موضوع: رد: كيلو لحمة لكل عضو 29/11/2008, 19:08 | |
| كل سنه وانتى طيبه يا قمر وكل سنه والجميع بخير الف شكر على كل جديد لكى تحياتى | |
|
نسومة
| موضوع: رد: كيلو لحمة لكل عضو 1/12/2008, 16:07 | |
| حلوة جايبة لينا الطريقة
ايه البخل دا
ههههههههههههههههههههههههههههه
هاتى فرخة لكل عضوة
جناح فرخة
اى حاجة والسلام
ههههههههههههههههههههههههههههههههه | |
|